COACHING

Waarom een coach?

Herken jij jezelf in één van onderstaande punten?

  • Waar word ik gelukkig van? Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? (zowel privé als werk)
  • Beter om kunnen gaan met stress
  • Voorkomen of herstel van burn-out
  • Mentaal veerkrachtiger worden
  • Het vinden van een goede balans; werk, privé, relaties, sociale leven
  • Leren te laten gaan van de gedachten wie ik moet zijn, omgaan met het kritische stemmetje in je hoofd
  • Stevig in je schoenen staan en je grenzen aangeven
  • Meer zelfvertrouwen
  • Beter kunnen managen van mijn aandacht en tijd

Wil je weten hoe coaching hierin een rol kan spelen?

Als coach kijk ik samen met jou naar waar je tegenaan loopt en wat voor invloed dat heeft op jou en jouw leven. Ik ondersteun en begeleid je bij het vinden van je eigen antwoorden en oplossingen. Bij het jezelf aanleren van nieuw gedrag en hoe je dat in toekomstige situaties kan blijven in zetten.

Wat levert het op?

Je krijgt meer inzicht in wie je bent, wat je wilt en wat je kan. Je bent in staat bewuster te werken, te leven en keuzes te maken die passen bij jouw wensen en drijfveren.

Hoe?

We beginnen altijd met een kennismaking. Bij een fijne klik tijdens de kennismakingsessie, bepalen we wat voor traject het beste bij je past en plannen we de eerste sessie.

Wanneer de werkgever de coaching vergoedt, zal na de kennismaking een voorstel/offerte richting de werkgever gaan voordat we gaan starten. Je hebt tijdens je coaching zelf de leiding over je eigen leerprocessen en de actiestappen die je zet.

Tijdens de coachingsessies maak ik gebruik van verschillende methoden, technieken en middelen. Dit kunnen oefeningen, opdrachten en zelfgekozen acties zijn. Ik zoek naar wat bij jou past.

Coaching is maatwerk. Geen traject is hetzelfde, geen mens is hetzelfde.

 

Ben je nieuwsgierig wat coaching voor jou kan betekenen? Stuur mij dan een berichtje of plan gelijk de vrijblijvende kennismaking in.

Trainingen

In een groep werk je op een andere manier aan je persoonlijke ontwikkeling dan bij individuele coaching. Door de groepsdynamiek, de ervaringen van anderen, het delen van je eigen ervaringen, ga je ook op een andere manier naar jezelf kijken. Je vergroot je bewustwording, je krijgt nieuwe inzichten en je laat je vaardigheden toenemen. 

De trainingen zijn interactief waarbij theorie afgewisseld wordt met oefeningen om zo een optimaal resultaat te krijgen.

Hier lees je meer over de trainingen die er al zijn. Wil je meer weten en heb je nog vragen, stuur mij dan een berichtje.