one-on-one

online coaching

Schrijfcoaching

Mindful Analysis is een online-coachtraject dat je kunt doen als je zorgen, stress of spanningen hebt en met iemand wilt praten, om mindful met jezelf om te gaan, oorzaken te achterhalen en nieuwe paden te ontdekken.

Jouw vraag en wat je wilt bereiken vormen het uitgangspunt van de begeleiding in jouw persoonlijke traject. Je leert jezelf beter kennen. Je wordt je bewust van je patronen en je komt in verbinding met je hoofd, hart en lichaam. Van hieruit werk je verder naar een oplossing, inzicht of conclusie.

Wat en hoe

Mindful Analysis is een vorm van schrijftherapie en -coaching en verloopt volledig via mail. Hierdoor kan het op iedere gewenste locatie en tijdstip plaats vinden. Wanneer en waar jou dat het beste uitkomt.

Mindfulness is aandachtig aanwezig zijn in het huidige moment en met mildheid te kijken naar jezelf.

Schrijven is een proces van bewustwording, het maakt dingen concreet en het is een middel tot zelfexpressie. Het geeft structuur. Uit onderzoek blijkt dat schrijven een positief effect heeft op emoties en dat het klachten vermindert als angst, depressie en vermoeidheid.

Het schrijven gaat via de mail waarbij je gedurende een week dagelijks schrijft.
Over het algemeen zijn dat één of twee mails per dag, die binnen een paar uur worden beantwoord met een aantal vragen die uitsluitend betrekking hebben op wat is geschreven.

Het schrijven verloopt volgens een bepaald patroon. Er is een opbouw, de uitwerking van het probleem en een oplossing, inzicht of conclusie.
Je schrijft steeds naar aanleiding van vragen die weer voortkomen uit wat je eerder hebt geschreven.

De vragen sluiten direct op dat verhaal aan, met als doel dat je op zoek gaat naar de antwoorden die in jezelf liggen. Het schrijven verhoogt de concentratie, ordent, structureert en analyseert.

Doordat je door het schrijven jezelf, je lichaam, je gevoelens en je gedachten analyseert, helpt deze methode bij het maken van keuzes en het leren herkennen van patronen. Het brengt de mind tot rust en laat het aanzetten tot een nieuwe manier van denken en bewust zijn.

De voordelen van een schrijfcoaching traject

Nieuwsgierig? Geïnteresseerd?

Een traject kost nu € 150,-.
Neem gerust contact op. Het eerste contact is altijd gratis.

Mijn naam is Natasha Vreede, psycholoog en coach. Ik help je graag bij jouw proces om oude patronen los te laten, nieuwe paden te ontdekken en het beste uit jezelf te halen.

* E: info@sentzcoaching.nl * T: +31 620932066 * KvK nr:74942271