Sentz_weblogo_HEX.indd

mindfulness training

In 8 weken naar meer rust in je hoofd, lijf & leven

Mindfulness lost je problemen niet op, maar je leert er anders (bewuster) mee om te gaan. Je gaat niet-effectieve patronen doorbreken en ontdekt hoe je bewuster met stress, tegenslag en ongemak om kunt gaan. Je vergroot je zelfkennis en ontdekt hoe je gelukkiger en veerkrachtiger kan zijn, ook als het leven even tegen zit of lastig is.

Voor wie?

Iedereen kan mediteren en mindfulness beoefenen. Jezelf trainen in mindfulness levert je een bewuster leven op met meer energie. Je slaapt beter. Je wordt rustiger, meer ontspannen en zelfbewust. Ook je focus wordt beter. Mindfulness leert je om je mind te sturen in plaats van dat je mind jou stuurt. 

Goede redenen om mee te doen:

 • Je wilt beter kunnen omgaan met stress
 • Je wilt minder piekeren
 • Beter kunnen omgaan met emoties
 • Meer vertrouwen op jezelf en je minder laten leiden door anderen
 • Meer in contact staan met je lichaam, gevoelens en hierdoor ook je grenzen
 • Bewuster in het leven staan
 • Je bent gewoon nieuwsgierig naar mindfulness

Interesse?

De volgende 8-weekse training staat gepland in voorjaar 2024. Laat hier weten dat je interesse hebt, dan neem ik contact met je op.

  Inbegrepen

  • Individueel voorgesprek. We bespreken samen jouw situatie en verwachtingen en kijken of deze training bij je past. 
  • 8 sessies. We komen 8 keer online via Zoom bij elkaar met een kleine groep (maximaal 12 deelnemers) voor sessies van 2 uur. Tijdens deze sessies ga je mindfulness echt ervaren. Ze bestaan uit uitleg/theorie, meditaties, mindful yoga, oefeningen en ervaringen delen. De meditaties zijn afwisselend: zittend, liggend of lopend.
  • Werkboek met theorie, oefeningen, reflectie vragen en wekelijkse tips.
  • Verschillende meditaties op audiobestanden
  • 8 weken begeleiding. Je kunt gedurende de 8-weekse training altijd bij mij terecht. Iedereen heeft een eigen proces, waarin ik je zo goed mogelijk wil bijstaan.

  Data:

  8 vrijdagavonden van 19.00 – 21.00 u

  vanuit huis, via Zoom.

  Onderzoek heeft uitgewezen dat online mindfulness trainingen net zo effectief zijn als normale trainingen. Het verbindt! Doe ook mee!

  Kosten

  Optie 1:

  De mindfulness training van 8 bijeenkomsten kost 250,- euro.

  Korting

  Geen vergoeding van werkgever? Dan krijg je als particulier of ZZP-er een korting van 50,- euro en betaal je 200,- euro.

  Optie 2:

  Werkgevers hebben vaak een ‘potje’ met opleidingsbudget dat gebruikt kan worden om een mindfulness training te betalen. En aangezien mindfulness bewezen effectief is bij stress en aanverwante klachten, betalen werkgevers de training ook graag in het kader van preventie van ziekteverzuim. Vraag dus gewoon je werkgever.

  Kom kennismaken

  Wil je meer weten over de cursus? Laat hier je gegevens achter, dan plannen we wat in om kennis te maken. Tijdens een gesprek via Zoom leer ik jou graag kennen en hoor ik graag over wat jij uit de cursus zou willen halen. Ik kan dan ook jouw vragen beantwoorden en meer vertellen over het programma.

   Hoewel online mindfulness trainingen net zo effectief zijn als normale trainingen, kan het zo zijn dat je liever de training op locatie volgt.

   Wat is de 8-weekse mindfulness training op locatie?

   De mindfulness training bestaat uit acht bijeenkomsten van 2 – 2,5 uur. Aan de hand van diverse werkvormen oefen en onderzoek je, samen met een groep van ongeveer 12 deelnemers, hoe je mindfulness onderdeel van je dagelijks leven kan maken.

   • 8 wekelijkse bijeenkomsten van 2 tot 2,5 uur
   • Dagelijks 15 à 30 minuten oefenen met meditaties en cognitieve oefeningen
   • Oefeningen, exploratie en reflectie

   Nieuwsgierig? Geïnteresseerd?

   Wil je meer weten over de online mindfulness training of de mindfulness training op locatie. Neem gerust contact op (ook voor info over andere data, en 1-op-1 (online)
   mindfulness training).

   Ik ben Natasha Vreede. Mijn werkwijze is praktisch, persoonlijk en 100% vrij van geitenwollensokken. Ik ben opgeleid tot psycholoog en ik heb de opleiding voor mindfulness- en compassiecoach/ trainer gevolgd

   .

   * E: info@sentzcoaching.nl * T: +31 620932066 * KvK nr:74942271