Tarieven

Individuele coaching 

€ 100 per uur 

Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren worden geannuleerd (telefonisch, per mail of whatsapp). Daarna wordt de gereserveerde tijd voor de sessie in rekening gebracht.

Betaling

Betaling is per sessie (tenzij anders is afgesproken), en hierdoor niet gebonden aan een traject. Na afloop van de sessie ontvang je online de factuur die je voldoet voordat de volgende sessie aanvangt.

Hoeveel sessies

De duur van het traject is afhankelijk van jouw  hulpvraag en de complexiteit hiervan. Voor sommige is één sessie voldoende om een probleem op te helderen of een oplossing te vinden. Gemiddeld zijn vijf sessies voldoende om weer lekker in je vel te komen.

Het eerste gesprek, de kennismaking, is gratis en vrijblijvend. Het gesprek duurt ongeveer 30 minuten en kan telefonisch of online plaats vinden.

 

Vergoedingen Coaching wordt niet vergoed door verzekeraars.

Persoonlijkontwikkelingbudget Vraag aan je werkgever welke mogelijkheden er voor jou zijn. Vaak reserveert een werkgever een persoonlijk ontwikkelingbudget (POB) of opleidingsbudget. In het kader van preventie (zoals bijv burn-out) zijn werkgevers vaak bereid om de kosten van een coachingstraject te vergoeden. Vraag welke mogelijkheden er zijn bij bijvoorbeeld je arbodienst, arboarts en je werkgever.

Belastingaftrek Organisaties en zzp-ers kunnen kosten aftrekken. Meer informatie staat op de site van de Belastingdienst of bel met de Belastingtelefoon 0800-0543 voor meer info. 

Disclaimer In bovenstaande is geen rekening gehouden met persoonlijke situaties. Daarom kunnen er geen  rechten aan worden ontleend. Ik raad je aan om verder uit te zoeken wat op jouw situatie van toepassing is.