Tarief

Wat kost een coachsessie?
Het is belangrijk dat je je op je gemak voelt bij mij. Het eerste gesprek, de kennismaking, is daarom gratis en vrijblijvend.

– Coachsessie voor particulieren: € 95,- per uur (incl. BTW)
– Coachsessie voor bedrijven: € 135,- per uur (excl. BTW)

Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren worden geannuleerd (telefonisch, per mail of whatsapp). Daarna wordt de gereserveerde tijd voor de sessie in rekening gebracht.

Hoeveel sessies?

Een traject bestaat gemiddeld uit 5 sessies en een sessie duurt gemiddeld 90 minuten.

Maar elk individu is uniek en de omstandigheden zijn vaak verschillend. Voor sommige kan één sessie voldoende zijn om een probleem te verhelderen of een oplossing te vinden.

Hoe het werkt

  • Bij een fijne klik bepalen we wat voor coachtraject het best bij je past en plannen we de eerste sessie in.
  • Ik coach in het Nederlands of in het Engels.
  • Sessies vinden face-to-face (dat kan ook wandelend zijn) of online plaats. Ik kan je coachen waar je ook ter wereld bevindt.
  • Elke 2 tot 3 weken zien of spreken we elkaar. In het begin van het traject zullen de sessies elkaar sneller opvolgen. Naarmate het traject vordert, is de ervaring, dat de tijd tussen sessies iets toeneemt.

Tussen onze afspraken in ben ik bereikbaar via de mail of de app. Heb je vragen of loop je even vast, laat het mij gerust even weten en ik denk met je mee.

Vind hier meer informatie over het stappenplan coachingtraject

Nieuw!!

De coaching strippenkaart

Wil je af en toe ondersteuning, eens in de zoveel tijd een apk’tje voor je mind om op koers te blijven, een moment om te sparren. Dan kan je gebruik maken van de coaching strippenkaart.

De strippen zijn flexibel in te zetten: elke week, om de week, maandelijks, zo nu en dan, aan jou de keuze.

Klik hier voor meer info over de strippenkaart

De strippen op de kaart vertegenwoordigen sessies van 45 minuten 

De prijs van een 3-strippenkaart €190.- *

De prijs van een 5-strippenkaart € 285,-*

*Alle prijzen zijn voor particulieren incl 21% BTW

Ik wil graag een coaching strippenkaart:

    soort coaching strippenkaart (vereist)
    3 strippen5 strippen

    Wil jij zakelijk gecoacht worden? Vraag aan je werkgever welke mogelijkheden er voor jou zijn. Vaak reserveert een werkgever een persoonlijk ontwikkelingbudget (POB) of opleidingsbudget. In het kader van preventie (zoals bijv burn-out) zijn werkgevers vaak bereid om de kosten van een coachingstraject te vergoeden. Vraag welke mogelijkheden er zijn bij bijvoorbeeld je arbodienst, arboarts en je werkgever.