Werkwijze

Als coach kijk ik samen met jou naar waar je tegenaan loopt en wat voor invloed dat heeft op jou en jouw leven. Ik ondersteun en begeleid je bij het vinden van je eigen antwoorden en oplossingen. Bij het jezelf aanleren van nieuw gedrag en hoe je dat in toekomstige situaties kan blijven in zetten.

Hoe?

  • We beginnen met een kennismaking. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Bij een ‘klik’ en vertrouwen starten we met jouw doelen en een vooraf overeengekomen aantal sessies. 
  • Je hebt zelf de leiding tijdens je coaching. Je bepaalt zelf wat je inbrengt in het coachgesprek. Een coachgesprek duurt circa een uur. Tussen elke afspraak ga je aan de slag met de oefeningen en opdrachten.
  • Nieuwe afspraken kunnen we samen plannen, maar je kan ook zelf je volgende afspraak plannen via online afspraakagenda
  • In het laatste gesprek blikken we terug en kijken we vooruit. Hoe kan je dat wat je geleerd hebt, blijven toepassen?

De coachgesprekken leveren inzicht in wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Je bent in staat bewuster te werken, te leven die passen bij jouw waarden en drijfveren.

Lees meer over stappen coachtraject

Ben je nieuwsgierig wat coaching voor jou kan betekenen. In een kennismaking onderzoeken we jouw vraag en je doelen. Alleen als het klikt gaan we door. 

stuur een berichtje voor kennismaking of plan gelijk je kennismakingsgesprek