NATASHA VREEDE

COACH & PSYCHOLOOG

Welkom! Ik ben Natasha. Betrokken, positief, creatief en een tikkeltje eigenwijs. En gedreven om persoonlijke begeleiding zo praktisch en menselijk mogelijk te maken. Dit doe ik middels 1-op-1 sessies in mijn praktijk, op locatie, wandelend of online.

Iedereen loopt (weleens) tegen bepaalde problemen aan en de beste manier om hiermee om te gaan, kan per persoon en situatie verschillen. Ik help je bij het proces van bewustwording, verandering en persoonlijke groei. In mijn begeleiding pas ik elementen toe uit onder andere: Positieve Psychologie, Acceptance Commitment Therapy (ACT), Mindfulness, (zelf)compassie en Cognitieve Gedragstherapie (CGT).

Ik ben internationaal georiënteerd en daarom spreek, schrijf en werk ik zowel in het Nederlands als in het Engels.

In mijn coaching hanteer ik diverse technieken passend bij jou. Hierdoor krijg je sneller grip op je gevoelens, je gedachten, je triggers en je patronen en kun je stap voor stap verbetering bereiken. Op weg naar een blijvende positieve verandering in het leven.

Cliënten ervaren mijn begeleiding als praktisch en zeer helpend. Zowel bij het creëren van veranderingen op innerlijk niveau als in de buitenwereld. Mensen voelen zich gauw op hun gemak bij mij. Je zult merken dat je je na de sessie ‘lichter’ voelt en praktische handvatten hebt om door te pakken.