Deskundige 1-op-1 begeleiding vanuit huis

 
Online begeleiding net zo effectief als traditionele begeleiding.

Uit onderzoek blijkt dat online begeleiding net zo effectief is als traditionele begeleiding waarin je met elkaar in dezelfde kamer zit. Voor steeds meer mensen is online coaching dé oplossing om problemen aan te pakken en zichzelf positief te ontwikkelen op persoonlijk gebied

De voordelen van online sessies.
  1. Persoonlijke begeleiding vanuit je vertrouwde omgeving. Soms is het lastig om open te zijn over moeilijke onderwerpen of thema’s. In je eigen, vertrouwde omgeving voelt het veiliger om over een probleem te praten. Hierdoor wordt praten een stuk makkelijker
  2. Meer op je gemak via het scherm. Je kijkt elkaar niet recht in de ogen aan, maar via het scherm. In real-life ben je (onbewust) veel bezig jezelf een houding te geven. Online is dat niet nodig waardoor je je rustiger en meer op je gemak voelt.
  3. Sneller to the point. Het gesprek online is door de setting wat doelgerichter dan een fysiek gesprek. Je komt vaak sneller tot de kern van de zaak.
  4. Flexibeler. Een online coachgesprek kun je overal doen zolang je een laptop, mobiel of tablet en internetverbinding hebt. Een vakantie of reis hoeft je voortgang niet te belemmeren. Overal ter wereld kan je gecoacht worden.
  5. Doordat je vanuit huis het gesprek doet bespaar je veel reistijd en doordat je minder reistijd hebt, ben je ook flexibeler bij het maken van een afspraak.